čtvrtek 28. února 2013

Budík....?



Nedávno jsem koukala na jedno video z veletrhu CHA 2013. Tim Holtz tam představoval svoje novinky. Jedna z nich mě uchvátila natolik, že jsem zatoužila mít něco takového doma :-)
  Jednalo se o jakýsi mini shadow box - ze starého budíku !!! který si sami dotvoříte. 
 Z takového toho starého klasika, jaký měly naše babičky. Pamatuju si, že jsme jich měli doma několik. Ale to bylo v době kdy jsem naprosto netušila, že se někdy budu věnovat něčemu jako je scrapbook. Tak jsem poprosila maminčina přítele, jestli něco takového nevlastní a měla jsem štěstí. Přinesl mi budík, ze sedmdesátých, osmdesátých let minulého století… Měla jsem radost jako malé dítě. 
Celý budík jsem opatrně rozebrala a krom korpusu, který hrál hlavní roli, jsem získala krásná, kovová ozubená kolečka… (Která mi zas tak moc k ničemu nejsou, protože to s nimi neumím :-) Ale schovala jsem si je a třeba jednou překvapím sama sebe). 
Pak už jsem jen vymýšlela a kombinovala papíry a kytičky a přizdoby…. A všechno opatrně skládala do budíku. Jsem duší romantik a tak jsem zvolila papíry a přízdoby ze sady Ladies Diary od Graphic45. 
Tady je, ...chtělo by se mi napsat v plné své kráse, ale není to tak. Kvalita fotek je ovlivněná tím, že nemám filtr, který by odstranil nežádoucí odlesky skla. Tak se za kvalitu fotek omlouvám. Ale mám z něj obrovskou radost a doufám, že kousek jí přenesu i k vám. Krásný den a děkuji za návštěvu :-)






11 komentářů:

  1. Moc pěkné...taky mám nachystané dva staré budíky, ale ještě jsem se nedostala k práci...těším se na to jako malé dítě

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju Olinko. Tvému těšení rozumím :-)) a já se zas moc těším, jaké vytvoříš báječné kousky.

    OdpovědětVymazat
  3. No málem bych na to zapoměla...Pochválit nahlas...zaochat, zaachat. Máš ho moc krásný, věřím, že ti dělá radost. Moc krásně jsi si s ním poradila.

    OdpovědětVymazat
  4. Bezvadný!!! jen pochvalně mručím...hmmmmm! parádička :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je super!!! K Timovi na blog moc nechodím, takže je to pro mě úžasná novinka a inovace :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc, moc děkuju děvčata. Vašich krásných slov si nesmírně cením. Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju, mám velikou radost z vašich milých komentářů. Díky moc :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak toto je parádička. :-) To muselo dát práce, ale výsledek je úžasný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Milenko, je to "hodinářská" práce, hlavní je rozmyslet pořadí, ve kterém to tam dáváš, aby to bylo pak správně vidět :-)

      Vymazat