neděle 2. listopadu 2014

Vánoční vintage :-)

Davona vyhlásila 6. kolo své soutěže. Tématem tohoto kola je Člověk a rodina.

Podmínkou je použití alespoň dvou barev z této barevné nabídky - modrá, zelená, zlatá, stříbrná. Dále použití výřezů. Buď hotových, nebo vyseknutých z raznic, či vyříznutých na Big Shotu. Přesné znění zadání, termíny i výhru si můžete prohlédnout na blogu Davony.

Jako inspirační projekt jsem vytvořila vánoční přání s vintage obrázkem. Vánoce jsem vybrala z toho důvodu, že zanedlouho začne advent. A to je kouzelný čas, kdy se setkáváme s rodinou, s přáteli a s lidmi, na kterých nám záleží. Takže aktuálně a k tématu :-)



Přání je na kraft základu. Pomocí kleští jsem zakulatila všechny rohy. Jako podklad jsem použila jednobarevný bledě modrý papír a vzorový papír v kombinaci barev modrá - bílá - červená. Nejedná se o vánoční kolekci papírů (je z kolekce MME - Nostalgia), ale dokonale se hodí. Vintage obrázek jsem také podložila jednobarevným papírem a u všech papírů jsem zakulatila rohy.
Výsek jsem udělala pomocí Big Shotu a kovové šablony vločky. Vyřízla jsem jej z glotrového stříbrného papíru a vnitřek vločky je ze zrcadlového papíru. Do středu vločky jsem nalepila červený kamínek. Pak už jsem dolepila jen papírové kytičky v bledě modré a světle hnědé barvě a zapíchla špendlík na kterém je navlečená perlička. Celou květinovou část jsem omotala chlupatým provázkem a do dolní části jsem umístila několik bílých větviček, vyrobených raznicí....


Moc mě potěší, když se inspirujete a zúčastníte se soutěže. Na další inspirační projekt vás zvu na blog k Rejce.



Krásný den vám všem.... 

3 komentáře:

  1. Krásné přání, jemné a vyladěné!

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak už se tu taky jede ve Vánocích.Ehm v Adventu .o))) Ach jo, já ejsem soutěžívý tip. Ale díky Ilonko za milou inspiraci .o)

    OdpovědětVymazat
  3. The other part of the research is the impact of the sun light in the morning. http://csh0nofo15.dip.jp http://0fevrbyhg1.dip.jp http://1mljeodfwl.dip.jp

    OdpovědětVymazat