pondělí 15. září 2014

Cardabilities sketch #107

Dnes je patnáctého a to je datum, kdy na blogu Cardabilities vychází challenge s novým soutěžním zadáním. Předloha pro dalších 14 dní je tato. 




Na předloze se mi moc líbil motiv hexagonů. V hlavě mi běžela představa technického přání. Vybrala jsem si proto papíry a přízdoby z barevné klučičí sady s motivy, které se k tomuto tématu hodili. Na zbytky barevných papírů jsem natiskla razítko Hero Arts, posypala bílým embossovacím práškem a zatavila. Jednotlivé, různě veliké hexagony, jsem pak vystřihla a nalepila na základ. Některé jsem nalepila přímo na podklad, jiné jsem zase vyzdvihla 3D pěnovými čtverečky. Přání jsem dokončila kovovými hřebíčky. Přání je barevné, veselé... přesně takové jaké je ve dnech babího léta potřeba....




Budu moc ráda, pokud vás moje práce bude inspirovat a zapojíte se do soutěže. Pravidla i termíny najdete v blogu Cardabilities. I pro tento měsíc je sponzorem výher firma Heartfelt Creations, která věnuje výherci poukázku v hodnotě 30 dolarů na nákup v jejich obchodě.




V posledním kole se sešlo nádherných 51 kousků přáníček. Mezi nimi bylo i několik přání od Českých a Slovenských děvčat... Moc děkuji za účast, byly jste skvělé :-) 



Jedno z českých přání došlo až na vrchol. Bylo vybráno jako jedno z nejlepších. 
Autorkou přání je Irenka Vohlídková - Iriska. 
Gratulujeme !!!

Pojďte do toho s námi příště i Vy.... určitě si užijete spoustu zábavy při tvoření....
Děkuji za nakouknutí a přeji krásný den.

8 komentářů:

  1. Awesome job! Love the intense colors and your interpretation of the sketch!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Love the creativity with your hexagons -- fabulous use of the sketch

    OdpovědětVymazat
  3. Awesome card, I love its energy and colours :)
    fabulous use of the sketch :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilonko, přání se moc povedlo. Jednotlivé prvky mezi sebou krásně ladí a embosované hexagony byl výborný nápad. Ta středová kulatá ozdoba z filcu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Milenko, ano ta středová ozdoba je z filcu. Byla to originál přízdoba k těmto papírům.

      Vymazat