sobota 12. října 2013

O podzimní dovče a veliké radosti :-)


Chtěla bych se s vámi podělit o jednu velikánskou radost….. Ale postupně….. Vrátila jsem se z podzimní dovolené ve Františkových Lázních. To už je takové naše tradiční místo pro odpočinek. 


Dlouho to vypadalo, že kvůli zdravotnímu stavu neodjedu…. Jela jsem, a na místě se setkala s dámou, jejíž bylinková péče mě doslova postavila na nohy. Krom této báječné dámy jsem poznala další skvělé lidi (mávám na Moravu :-) ) a potkala staré známé, které jsem mnoho let neviděla…. 



Díky tomu, že jsem byla s dětmi, dovolená v lázních vypadala více přírodně-sportovně, hodně jsme chodili do Aquafora, na procházky, na prolézačky, krmit kačenky a jen oooooobčas  na nějakou zmrzku či dortík. 



Termín našeho volna se zrovna trefil do termínu, kdy vyšla listopadová Praktická žena. Teď se oklikou vracím k první větě :-) V tomto čísle mi totiž vyšla dvojstrana, kde je můj adventní kalendář…. 



Vyráběla jsem jej z kartonového základu se šuplíčky, použila jsem krásné vánoční papíry, přízdoby,  kartonová písmenka a ve vrchní části je pokojíček se stromečkem a dárky….. Když jsem časopis uviděla, měla jsem ohromnou radost. 

Doufám, že se můj adventní kalendář bude líbit i vám….



Krásný víkend a děkuji za nakouknutí.


19 komentářů:

  1. Milá Ilčo, moc a moc gratuluji k takovému úspěchu!!! Přeji Ti to z celého srdce a přeji, aby takových otištěných stránek bylo víc a víc! Jsi jednička!!! Kalendář je moc krásný. Měla jsem možnost vidět i jiné fotky a prostě ten pokojíček nad šuplíčky je "jako živý" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Didi, moc děkuji. Za tu dobu co se tomuhle koníčku věnuji jsem, myslím, ušla celkem kus cesty a hodně se na ní naučila. A to hlavně díky setkávání se se scrapkomunitou :-) a v ní s lidmi, kteří měli a pořád mají co předávat dál…. :-)

      Vymazat
  2. Ilonko, veliká gratulace, jsi šikulka :-D
    Danas

    OdpovědětVymazat
  3. Ilčo, jsi skvělá, moc gratuluju!!!
    bourek

    OdpovědětVymazat
  4. Ilonko tak to je bomba! Já bych si ho taky přála, ale na hračky kašlu, bude stačit čokoláda :)) Jsi nejšikovnější!

    OdpovědětVymazat
  5. Teda Ilonko, velká poklona - jsi hrozně šikovná - to už dávno víme :) a kalendář je naprosto luxusní. Gratuluji k mediálnímu úspěchu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace!! Viděla jsem na vlastní oko a krása!!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluju, je to nádhera.....

    OdpovědětVymazat
  8. Ilonko gartuluji !!
    Jsi hvězda, je to dokonalé, nádherné a skvělé !!

    Moc ti to přeju !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluju! I když už jsem velká holka, takový kalendář bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Posílám veeeeelikou náruč a poděkování :-) Díky moc za všechna vaše krásná slova, moc jste mě zahřály u srdíčka :-) :-) :-) Díky ještě jednou :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem na tom jako Rejka - také bych byla šťastná jako blecha dostat takový kalendář. Je bombastický, vymakaný - prostě dokonalý. Moc ti gratuluji k mediálnímu úspěchu, hodně si ho zasloužíš. Jsi prostě jednička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moc děkuju :-) Je fakt, že jsem ho promýšlela a šperkovala do nejmenších detailů :-) díky moc....

      Vymazat
  12. Také moc gratuluji! Kalendář je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  13. Páni, ten je dokonalý, gratuluji k úspěchu a k tak krásnému kalendáři!!! Julima

    OdpovědětVymazat
  14. No já žasnu a moc gratuluji k mediálnímu úspěchu a k perfektnímu kalendáři.No, my si letos ještě budeme muset vystačit s papírovými kornoutky na kovovém stojanu .o))))

    OdpovědětVymazat