pátek 13. září 2013

The European Scrap Battle

Před časem jsem na facebooku zaznamenala, že se bude konat evropská scrapbooková bitva a tak jsem se zaregistrovala jako soutěžící  :-)




Bylo vyhlášeno několik kategoríí. Já jsem se zaregistrovala pouze do jedné. A to CARD (přání)

Když bylo vyhlášeno první kolo, nebyla jsem nijak nadšená, protože zadání mi příliš „nesedělo“. Měli jsme vytvořit projekt v barevné kombinaci a ve stylu tohoto blogu… Vytvořila jsem toto přáníčko…. A přiznávám, nijak hrdá jsem na sebe tedy nebyla :-)




Na ostatní projekty 1. kola, které soutěžili v prvním kole se můžete podívat zde. Najdete tam i hojné české zastoupení…. :-)

Postoupila jsem do druhého kola, které bylo zadáním mnohem příjemnější. Nebyla dána žádná omezení co do stylů a barev a měli jsme vyjádřit - Co pro nás znamená scrapbook – jedním slovem.  Pro mě je to jednoznačně RELAX :-) (toto slovo a také slovo LOVE se hojně na projektech napříč evropou objevovalo:-) )

A na toto téma jsem vytvořila přání v mých oblíbených červeno-zlatých tónech a v romantickém stylu. Podkladový papír jsem embosovala nejprve v motýlkové kapse a pak jsem ještě vystouplý reliéf posypala zlatým embosovacím práškem a zatavila. Přání jsem zdobila kovovým rámečkem, do kterého jsem jen tak "halabala" umístila samolepící písmena tvořící slovo Relax. Na konečné dozdobení jsem použila růžičky. Malé z papíru, velkou z hmoty decoclay. Špendlíky a dřevěné výřezy motýlů....

Tady je…



Do třetího kola jsem nepostoupila. Měla jsem velmi zdatnou soupeřku :-)…. Gratuluji. Nejen své soupeřce v tomto kole, ale všem soutěžícím  a hlavně svým českým kolegyním, kterým budu fandit v dalších kolech a podporovat je hlasováním :-)

Těším se na vaše další práce  :-)

Díky za návštěvu a mějte krásný den…..

9 komentářů:

  1. nádhera. obě přání jsou moc hezké

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré ráno Ilonko, gratuluji k úspěchu. :o) Jakožto nevintage tvořilka jsem uchvácena z prvního přáníčka. Trefila Jsi se úplně do mé noty!!! Nedej se, příště to bude finále!!! :o))) Krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásnou neděli i Tobě Šári :-) Děkuji moc za tvá milá slůvka, moc mě těší :-) A ano, nedám se a už se těším na příští turnaj :-) papa

      Vymazat
  3. Ilonko, máš to moc krásné. Líbí se mi obě přáníčka. Parádně jsi se poprala s tím prvním, i když to není Tvůj styl. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Milenko. To mě těší, že se líbí i to první :-)

      Vymazat
  4. Ilono, musím napsat: Tvé první přání se mi líbí - dokonce jsem pro něj i hlasovala, ani mě nenapadlo, že by bylo Tvé. Druhé, ač romantické, je z velké části také můj šálek čaje - mám moc ráda silný barevný kontrast a červeno-černo-zlatá kombinace jej beze zbytku splňuje. Gratuluju! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Tap, za komentík, za hlas i za pochvalu :-) Moc mě to těší. Díky a hezký den....

      Vymazat
  5. veľmi pekná pohľadnica tá červeno zlatá. Prajem veľa nových nápadov.

    OdpovědětVymazat