neděle 10. února 2013

Scrapbooková stránka



Na blogu Hurápapíru jsem přišla na měsíční sketche. A protože mám ve scrapbookovém albu pouhopouhé čtyři :-) stránky tak jsem si řekla že to zkusím. A musím říct, že podle téhle předlohy se mi pracovalo hrozně dobře.  
Původně jsem chtěla zpracovat fotky králíčka Pepy, který u nás byl na víkendové návštěvě (jinak bydlí ve školce), ale protože napadl krásný sníh a my jsme s Jirkou postavili sněhuláka a já jsem z téhle akcičky pořídila fotky, rozhodla jsem se pro ně. Vytiskla jsem fotky, vybrala krásné oboustranné papíry se zimní tématikou a dala jsem se do práce. 



Jako ozdobu stránky jsem zvolila dva výseky vločky, slepené k sobě 3D čtverečky a doprostřed jsem umístila hřebíček, který jsem si sama udělala pomocí sadičky komponentů od Papermanie. 



 Na nadpis jsem použila razítka od Kety, tentokrát jsem je nijak barevně neupravovala.  Doplnila několika čirými kamínky v různých velikostech a stránka byla hotová.



Děkuji za návštěvu a užijte si krásný zbytek neděle :-)


8 komentářů:

  1. Ilonko tak tohle se ti moc povedlo! Myslím že bys měla album plnit dalšími stránkami.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, děkuji za pochvalu. Chtěla bych se o to posnažit :-))

      Vymazat
  2. krásně sladěno, povedený výběr papírů

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá barevná kombinace - nevím, jestli by mě napadla, ve Tvém podání vypadá opravdu "zimně" :). Moc vám to sluší - se sněhulákem i Jiříkem.
    Rozhodně se budu těšit i na stránku s Pepou! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milá slova :-) Stránka je vlastně kombinace jedné a druhé strany téhož papíru. Já z toho jen vyšla a doladila jednobarevnými čtvrtkami.

      Vymazat
  4. Krásná stránka. Ilonko, moc se Ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná stránka. Vybrala jsi zajímavé papíry a krásně je zkombinovala. A vločka , to je třešnička na dortu, je povedená.

    OdpovědětVymazat