pondělí 14. května 2012

"Hodiny" pro maminky


Tenhle projekt nosím v hlavě už několik let. Přesně řečeno dva roky. Od doby narození mého mladšího syna. Dokonce jsem ho i dvakrát zrealizovala a vystavila v prodejní galerii, ale po krátkém čase zase stáhla, protože nedosahoval potřebné úrovně :-) . A tak jsem čekala.

V průběhu času jsem si nechala udělat razítka na míru, koupila jsem kartonová písmenka… a čekala dál na vhodné papíry.  Trpělivost, prý přináší růže. Mě přinesla sadu papírů Little Darlings od Graphic45.  Jen jsem jí zahlédla a věděla jsem, že TOHLE je ta pravá sada, na kterou čekám.
A co to tu vlastně tak dlouho, nadšeně uvádím?

Hodiny pro maminky :-)



V době po narození druhého syna jsem najednou měla dvojnásobek radosti, ale i práce a starostí. A abych si mohla užívat hlavně ty radosti, snažila jsem se co to šlo ostatní věci zorganizovat. A co šlo, prostě vypustit z hlavy . A tak jsem si vyrobila pomůcku, která mi připomínala – kdy bude následovat další kojení a z které strany bude mimčo pít.
Tyhle hodiny, s funkčním ciferníkem a čápem, putujícím ze strany na stranu, jsem připíchla na lednici a vesele jsem užívala malého, o jednu velkou starost lehčí.
Po čase mě napadlo, udělat hodiny z hezké sady papírů a doplňků a nabídnout i dalším maminkám…. Myslím, že tyhle se povedly. A navíc až skončí svou prvotní funkci, mohou zůstat (třeba s fotkou miminka) součástí rodinného alba.






Děkuji, že jste dočetli až sem :-) Přeji krásný den!

3 komentáře:

  1. Moc hezká práce, originální nápad.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý a originální nápad. Krásné provedení.

    OdpovědětVymazat
  3. Ilonko, jsou nádherné!!! Škoda, že nejsem kojící matka :-))))

    OdpovědětVymazat