pondělí 13. února 2012

Srdíčka

Je to příběh, který začal před delším časem na Fleru v blogu Helge. Nejdřív jsem myslela, že se mě to vůbec nebude týkat, ale jako snad pokaždé, když si o něčem říkám, že tohle dělat nebudu, jsem se zmýlila a už v tom lítám taky :-)


Mojí první „srdeční záležitostí“ byla tato tři malá srdíčka.


Druhé bylo tohle, už větší srdce, které jsem vytvořila v rámci Flérovského klubu ATC pro svou swap partnerku v individuálním swapu.  Byla jí dragonflyLZ a já jsem se moc snažila (a moc doufám, že se mi to podařilo), dostat do tohoto srdce a poslat společně s ním, velkou dávku pozitivní energie.



Po swapu individuálním  byl ještě swap skupinový, kdy jsme tvořily srdíčka ve velikosti sběratelských kartiček. Fotka bude později,  protože mezi případnými čtenáři mohou být i děvčata která se této výměny také účastní, tak abych je nepřipravila o překvapení :-) )))

A do třetice jsem vytvořila toto Romantické srdce, na kterém jsem použila kytičky, jež jsem vytvořila podle návodu v  blogu, na který nás upozornila Didi.  Za úpravu fotky ještě jednou a moc děkuji Helge.




Pokud jste tím množstvím proklikávacích slovíček došli až sem, děkuji a přeji vám krásný den :-)

4 komentáře:

  1. Ilčo všechna srdíčka jsou moc pěkná, ale to poslední... naprosto úúúžasnýýýý!!! A fotka je perfektní :o) Ty květinky to je šablona do BS?

    OdpovědětVymazat
  2. Leo moc děkuju za pochvalu. Kytičky jsou obyčejné vroubkované kolečko (raznice), prostříhané aby vznikly "okvětní lístky" a vytvarované a slepené... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ilonko, krásná srdíčka. Také se mi moc líbí to poslední, je vidět, že i focení Ti jde perfektně. :-)

    OdpovědětVymazat