úterý 29. prosince 2015

Přání s vyskakovacím efektem....

Konec roku a jeho oslavy bývají veselé. A protože se nám konec roku nezadržitelně blíží, představím vám dnes jedno přání s vtipným efektem. Než vám představím  návod, dovolte mi, abych vám poděkovala, za všechna vaše letošní zastavení na mém blogu. Děkuji vám z celého srdce a přeji vám všem, kdo čtete můj blog, hodně štěstí do nového roku, náruč inspirativních nápadů a klid ve vašich srdcích. Ráda se s vámi budu setkávat i v příštím roce....






Efekt tohoto přáníčka spočívá v tom, že po roztažení obou jeho konců "vyskočí" kartička s přáním. Opačným pohybem kartička opět "zajede" do vnitřku přání.

A jak na jeho výrobu?

Budete potřebovat dvě kartičky o rozměrech 10,5 x 20 cm.  A jednu menší, o rozměru 4 x 10,5 cm. 
na ozdobení přední strany budete potřebovat kartičku 9 x 13 cm. V oblasti zdobení se vaší fantazii nekladou vůbec žádné meze. V mém případě je použitá akvarelová čtvrtka, pocákaná kapičkami modré gelatos barvy. Motýl je natištěn modrým StazOnem a dobarven stejnou barvou gelatos tyčinky. Povrch jsem po zaschnutí gelatos přetřela modrým odstínem barvy Twinkling H2O. Krásně se leskne. K dozdobení jsem použila výsek od Wycinanky a několik flitrů.


Kartičky, které budou tvořit základ, si narýhujte. Začněte z levé strany. První bude 2 cm od kraje, druhá rýha 3 cm od první (nebo jinak - 5 cm od levého okraje :-) ) To samé udělejte i s druhou kartičkou. 


Na malou kartičku si natiskněte razítko s textem. 


Kartičce s textem narýhujte levý dolní roh. Postupujte podle obrázku. 


Zdobenou kartičku nalepte na jednu z narýhovaných karet.


Poté celou kartu obraťte a na místo, které ukazuje fotografie, vlepte kartičku s textem. Kartička i celý základ leží lícovou stranou dolů. 


Nyní slepte obě části dohromady. Lepící pásku aplikujte těsně ke krajům obou připravených karet. Aby bylo přání funkční, musíte přání slepit správně. Spodní karta bude mít narýhovanou část vpravo, vrchní bude mít narýhovanou část na opačné straně.


Slepte obě části k sobě a přání s vyskakovací kartičkou je na světě :-)


Krásné tvoření :-)









Žádné komentáře:

Okomentovat