pondělí 13. ledna 2014

Jedno pozvání....



Hotel Melodie *** 
Františkovy Lázně

a

Tvorba pro radost
Česká Lípa


společně pořádají relaxačně – tvořivý víkend

Termín: 21. – 23. února 2014

Dopřejte si odpočinkově – tvořivý víkend.... V malém, rodinném hotýlku v malebných Františkových Lázních. Hotel leží přímo u lázeňského parku, asi 5 minut od samotného centra lázní. Hotel disponuje dvoulůžkovými pokoji, k vybavení každého patří sprcha nebo vana, WC, telefon, televize, v hotelu je výtah, v zadním traktu možnost parkování. Součástí hotelu je malá, příjemná restaurace.... Co dodat ke kuchyni? Snad jen to, že šéf hotelu je šéfkuchařem v jedné osobě! Nedaleko hotelu je velké Aquaforum – svět vody a relaxace, vstupenky do něj vám rádi zajistíme.
Ve tvořivé části víkendu se pod vedením lektorky naučíte modelovat tyto kytičky z měkké samotvrdnoucí polymerové hmoty. A z nich si sestavíte květinové aranžmá, které si z víkendu odvezete.





Protože o víkendu bude čas nejen na tvoření, ale i na relaxaci v klidném lázeňském městě, či v příjemném Aquaforu, můžete s sebou vzít i partnera, či kamarádku, kteří se nebudou účastnit kurzu. V takovém případě upravíme cenu, pouze za ubytování, stravu a lázeňský poplatek. Naopak v případě zájmu o jednolůžkový pokoj příplatek 250,- kč/ den.


Cena: 2200,- Kč

V ceně je zahrnuto ubytování ve dvoulůžkových pokojích, plná penze, lázeňský poplatek a materiál pro vytvoření vyobrazeného květinového aranžmá.

V případě zájmu nebo dotazů pište na e-mail:
tvorbaproradost@seznam.cz
nebo volejte na telefon:
732 26 26 89

Žádné komentáře:

Okomentovat