neděle 30. září 2018

Cardmakig setkání - Praha 22.9.2018

Mohu říci, že již tradičně se účastním Cardmaking národního setkání v Praze, které každoročně v září pořáda Zuzka Adamcová. Letošní setkání proběhlo 22. září a byl to již pátý ročník. Podruhé jsme se setkali na novém místě, na Základní škole svatého Štěpána (děkujeme Jarušce Tomsové, která toto místo pro nás zařídila.

  

Na setkání přijela i Dagmar Didi Handlová, naše skvělá Pretty Papers, se svým obchůdkem, který byl od začátku až do konce v obležení.

Účastnice setkání se každoročně starají o to, aby nám při tvoření nevyhládlo. I letos byl catering naprosto skvělý.



Dokonce jsme všechny lektorky dostaly kytičky, které zdobily po celou dobu naše tvořící místnosti. To bylo velmi milé a já ještě jednou moc děkuji....



Jako obvykle, bylo setkání rozděleno na tři části. Na tři workshopy. Jeden vedla Zuzka, jeden vedla Jaruška Tomsová a jeden jsem vedla já.

Tématem mého workshopu  bylo používání barev Brusho. Jsou to práškové pigmentové barvy, které reagují s vodou a mají velmi širokou škálu použití.


Tvořily jsme přáníčko, na kterém jsme si vyzkoušely aplikaci práškových barev na suchý podklad, aplikaci přes šablonu a aplikaci barev pomocí štětce. Poté jsme zkompletovali přání do jednoho celku a jak se nám to podařilo, můžete vidět ve fotogalerii pod tímto článkem.









Děkuji všem, které se mého kurzu zúčastnily. A pokud vytvoříte nějaké projekty pomocí práškových barev Brusho, pochlubte se v komentářích.

Díky za zastavení na mém blogu a přeji vám krásný den,
Ilona


4 komentáře:

  1. Ilonko, bylo to úžasné, sadu práškových barev jsem si hned zakoupila za poukázku, kterou jsem dostala od svých báječných kamarádek Evy a Ivy :-D doma jsem udělala první pokusy a už se těším, až s holkama uděláme nějakou slezinu a budeme zkoušet :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško moc děkuji za tvé nadšení a radost. Nabíjí mě to pozitivní energií. Přeji tobě, Evě i Ivě ať si užijete co nejvíc báječných chvilek při tvoření. Díky vám všem ještě jednou.

      Vymazat
  2. Děkuji za krásný workshop, je radost vyzkoušet něco nového. A kytičku jste si více než zasloužila ;-)

    OdpovědětVymazat