sobota 6. února 2016

Blazing Poppy...

Tyhle kytičky jsem dostala v září minulého roku od Zuzky. A pořád jsem si je šetřila. Až dneska jsem z nich vyrobila děkovné přání.



Můžete si takové přání vyrobit se mnou. Je to jednoduché, věřte mi.... 


Kytičky si natiskněte a vyřežte.



Každou kytičku si mírně navlhčete sprškou vody a pomocí tvarovacího nástroje postupně ohýbejte jednotlivé lístečky.


Poté vezměte kuličkový tvarovací nástavec a vytvarujte jednotlivé kytičky do 3D tvaru. Naskládejte si kytičky na sebe a vyzkoušejte - bez lepení, zda vám tvar vyhovuje. Případně si tvar můžete dále upravit.

  


Nyní jednotlivé lístky nabarvěte. Použijte vodové barvy. Namočte štětec do barvy a nechte ji stékat po lístcích dolů do středu kytičky. Poté zasušte horkovzdušnou pistolí.


Kytičku slepte pomocí tekutého lepidla. Do jejího středu umístěte černý samolepící kamínek.


Ze zeleného papíru vyřízněte tvar vlčího máku. Jednu jeho květinu odstřihněte, ale nevyhazujte, budete jí ještě potřebovat.


Z bílé akvarelové čtvrtky odřízněte obdélník 10 x 14,3 cm. Na něj pomocí modré barvy a štětce nastříkejte kaňky. Nechte zaschnout.


Stonek nalepte na čtvrtku. Podle fotografie nalepte i část květiny, která vám zbyla. Květy ohněte vzhůru. Budou tvořit listy. Na stonek poté nalepte hotovou květinu. Na místo poupátka nalepte červenou oválnou perličku.




Dokončete nalepením několika flitrů a dokončete nalepením štítku s textem.


A krásné simple and clean přáníčko je na světě...
Tvořte pro radost.... :-) 
Děkuji za vaše zastavení na mém blogu...

2 komentáře:

  1. Nádherné přání Ilonko, musím ty vlčí máky okamžitě objednat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Didi moc děkuji a prosím, mysli na mě.... vzala bych si razítka i vyřezávací šablony :-) už teď je mi jasné, že jen vyzkoušet a nemít..... je nemyslitelné :-)

      Vymazat