úterý 21. října 2014

Mixed media stránka

O uplynulém víkendu proběhlo 9. scrapbookové setkání v Liberci. O jeho průběhu napsala skvělou reportáž Iriska. A posléze doplnila i druhý díl s fotogalerií stránek, které v Liberci vznikly. Určitě doporučuji stavit se na jejím blogu a přečíst si její poutavé vyprávění. 


I já jsem se tohoto setkání zúčastnila. Tentokrát  jako lektor. Mým úkolem bylo, vytvořit s ženami (a jedním tvořícím MUŽEM!!!) podklad jejich stránky. A to pomocí technik Mixed media.





Když jsem připravovala do Liberce svou ukázkovou stránku, inspirovala jsem se na blogu Primy. Použila jsem layout z jejich říjnové challenge. Nanášela jsem na stránku texturovací pastu, používala jsem masky, akrylové barvy a gesso. Doplnila jsem Primamarketingové kytičky a přízdoby a stránku jsem zakončila textem psaným rukou.



Všichni byli nesmírně šikovní . Stránky, které si vytvořili, byli naprosto úžasné. Povedla se každá. Měla jsem obrovskou radost. Nejkrásnější bylo sledovat, jak je každý krok překvapením. Jak se rodí originální a jedinečné kousky.



Děkuji vám moc, že jsem s vámi mohla být. Bylo to inspirující a nebíjející…  Živá, tvořivá setkání jsou neopakovatelným zážitkem a já se těším na to další…. Jarní….. jubilejní…..


Díky za zastavení na mém blogu a přeji krásný den vám všem….

4 komentáře:

  1. Ilonko, děkuji!!! Byla jsi skvělá lektorka!!! I díky Tobě jsou ty stránky tak krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já moc děkuji. Moc jsem si to užila a jsem ráda, že jsem mohla svým nepatrným množstvím přispět u vzniku tak parádních rámečků, které v Liberci vznikly.... Díky ještě jednou...

      Vymazat
  2. Ilonko, stránka je úžasná s nádhernou fotkou na ní.
    Věřím, že jsi musela být skvělou lektorkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milenko děkuji, moc se mi tam líbilo. Děkuji za milý kompliment... :-)

      Vymazat