neděle 2. června 2013

Veselá i smutná...

Dnes celý den prší. A fouká silný vítr. Počasí na spaní.... Nebo na tvoření. Minulý týden mi volala kamarádky maminka a poprosila mě o pár přáníček, pár kondolencí a nějaké záložky. A tak jsem se do toho dneska pustila. Začala jsem veselejší záležitostí. Přáníčkem k svátku. 

Přáníčko je určené pro pána. Zvolila jsem nové razítko, které jsem si nedávno pořídila. Razítko psacího stroje od Tima Holtze. Je dost veliké, proto jsem celou kompozici umístila na dlouhý základ přání. Razítko jsem otiskla na světlou kraft čtvrtku, distress inkoustem v odstínu Walnut Stain. Kraj jsem otrhala a okraje opatinovala inkoustem ve stejné barvě. Doplnila jsem ho modrozeleným papírem z kolekce Loyal od firmy Authentique. 




Pak přišly na řadu smutnější věci - kondolence. Pevně doufám, že provedení kondolencí je vkusné a důstojné.
Použila jsem razítka Crafty Individuals v kombinaci s razítkem peříčka od Artemia a na druhou kondolenci razítko koláže od LaBlanche a výsek lístků dozdobený čirými kamínky.






Ještě mi zbývají nějaké záložky, do těch se pustím zase příště:-)

Děkuji za nakouknutí a hezký zbytek neděle...



1 komentář:

  1. Určitě je lepší dělat přáníčka v radostným událostem, ale bohužel v životě jsou i ty smutné. S kondolencemi ses vypořádala na výbornou, jsou akorát.

    OdpovědětVymazat