úterý 2. dubna 2013

Přáníčka...

Každoročně posílám svým přátelům a kamarádům velikonoční přáníčka. Letos jsem udělala dvě varianty. A protože pošta mě tentokrát velmi zklamala a některá přání doručila až den po velikonocích, ač byla poslána včas, nechtěla jsem zkazit překvápko :-) a tak je na blog dávám až teď....

Přímou inspirací pro ta první mi byl blog Hero Arts. 


Druhá jsou z papírů Authentique, z kolekce Hope s využitím velikonoční vyřezávací šablony od Tima Holtze.

Z krásných papírů této kolekce jsem udělala ještě jedno přání. Je na něm motiv kříže, který k nejdůležitějšímu křesťanskému svátku, slavícímu zmrtvýchvstání Ježíše Krista neodmyslitelně patří. Pro sestavení kříže jsem využila oboustrannosti scrapbookového papíru a seskládala kolečka, která potom následně kříž tvoří. Jak na ně, se můžete podívat na blog k Pretty Papers, pro který jsem tento návod napsala. 




Děkuji za návštěvu a doufám, že jste si užili - Veselé Velikonoce :-)

12 komentářů:

  1. Stala jsem se majitelkou jednoho krásného přáníčka... a musím ještě jednou poděkovat moc a moc....Udělalo mi v pátek moc velkou radost, už dlouho jsme nedostala dopis do schránky. Ilčo, máš je všechny moc krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. KLári, děkuji :-) Jsem ráda, že jsem ti mohla udělat radost.

      Vymazat
  2. Ach..nadherne pohladnice...aj s tym krizok aj so zajacikmi...

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taky šťastnou majitelkou nádherného přáníčka...mám ho na stole a stále na něj koukám...byla jsem mooooc překvapená, když zajoch na mě z obálky "vyskočil", vůbec jsem to nečekala...ještě jednou díky, Ilonko!!!
    Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško, jsem moc ráda, že se ti líbí :-) Bylo mi potěšením :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Ilonko, ještě jednou děkuji za tvé velikonoční "překvapení", měla jsem z něho velkou radost. Musím se polepšit a nezapomínat na ty svátky. Pěkné tvoření, Jája

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem hrdou majitelkou jednoho zajíčkového přání, je úžasné. Tak krásné, že už mám zajíčka taky v košíku, abych byla na příští Velikonoce připravená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že jsem ti udělala radost a že ho budeš mít taky. Těším se až uvidím tvá přáníčka se zajochem :-)

      Vymazat
  6. Přáníčka jsou moc pěkná!
    Líbí se mi, jak tvoříš přesně, čistě a přehledně.
    Ilonak2

    OdpovědětVymazat
  7. Také mám jednoho krásného zajíčka na okně a společně vyhlížíme jaro. Ještě jednou moc děkuji a také se musím polepšit. Co odešly holky z domu, tak velikonoce nějak neřešíme.

    OdpovědětVymazat