středa 10. dubna 2013

Little Darlings od Graphic45

... je moje zamilovaná sada papírů. A tak z ní tvořím při vzácných příležitostech a s velkou úctou. Jedna z příležitostí se mi naskytla, když se Didi narodil Adámek. 


Zvykla jsem si projekty z papírů od Graphic45 víc a plastičtěji zdobit. Nějak mi to k nim prostě pasuje ;-) 


Před časem na blogu grafiků bylo přáníčko, které bylo kompozičně hezky poskládané a tak jsem si ho upravila pro tvar visačky a pužila ho. Základem  visačky je zrecyklovaný obal od kovoných komponentů, právě od Graphic45. Mají v těch platíčkách už i kovovou průchodku. To by byl hřích nevyužít. A tak jsem základ polepila papírem z mé oblíbené sady a dozdobila dalšími papíry, výseky a přízdobami. Nakonec jsem nahoru uvázala krajku..... 






 Krásný den a děkuji za návštěvu.

9 komentářů:

  1. To je kráááása Ilonko!!! Didi měla určitě radost, já bych teda měla, ale nebudu....už jsem velká "holka" na miminko :-).
    Já si vlastně koupila tyhle papíry kvůli Tobě, protože jsi z nich už něco tvořila a mi se to hrozně moc líbilo...ještě leží netknuté a čekají na svůj čas.
    A s tou vychytávkou použít obal, to je dost dobré...si musím zapamatovat.
    Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško, děkuju :-) až budeš mít něco z papírů vytvořené, pochlub se, :-) ráda se pokochám...

      Vymazat
  2. Visačka je opravdu krásná!

    OdpovědětVymazat
  3. To je absolutně nejkrásnější přáníčko, které jsem kdy viděla :-)...škoda, že jsem před 35 lety neměla scrapbookové kamarádky :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádherné něžné přáníčko. Moc se Ti to povedlo Ilonko.

    OdpovědětVymazat