čtvrtek 16. srpna 2012

...nová zkušenost :-)


Ještě nikdy jsem nevyzkoušela steampunkové přáníčko. A všechna ta „ozubená razítka“ a stylové, většinou kovové ozdoby, jsem v obchodech obcházela s respektem. 
Pak jsem uviděla razítko LaBlanche  -  Woman collage a připadlo mi, že se k tomu stylu hodí a pořídila jsem si ho. A hned jsem ho i vyzkoušela. Líbila se mi část, kdy jsem ho vybarvovala, ale po pravdě, dál už jsem moc nevěděla, co s ním. Jako podklad jsem vzala květinový papír, ozdobila stužkou a abych se alespoň trošičku přiblížila popisovanému stylu, přidala jsem řetízek. A jak to dopadlo? ……posuďte sami :-) 



Děkuji za návštěvu a přeji hezký večer.

7 komentářů:

  1. Jéé, musím napsat, jaká to je náhoda. Tady to razítko jsem si musela taky pořídit. Právě jej vybaluji, mám v ruce a otevřela jsem Váš blog :-) Moc krásné přáníčko!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené...také mám na toto razítko zálusk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě na tebe jsem, Olinko, při tvorbě moc myslela, fakt. Říkala jsem si: „Tahle razítka, to je přesně ten typ, co s nimi umí tak báječně kouzlit Olinka :-)“ Moc děkuju za pochvalu :-)

      Vymazat
  3. Přáníčko je nádherné. Razítko krásné, líbí se mi, ale asi bych nevěděla co s ním. I mně se líbí tenhle styl, taky tam mám zasazenou Olinku, ale pro mě to asi není...Tleskám, jsi šikulka.

    OdpovědětVymazat
  4. Die Karte ist wunderschön! Gefällt mir sehr gut!
    maria

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda, jsi šikula! Krásně jsi razítko využila!

    OdpovědětVymazat