sobota 21. ledna 2012

Můj první příspěvek

Tak jsem se k tomu konečně odhodlala. Mám svůj vlastní blog. Myslela jsem na to už strašně dlouhou dobu, ale víte jak to je. Práce kolem dětí, práce kolem domácnosti…. Vždycky je něco přednějšího a důležitějšího než můj koníček. A tak si kradu chvilky po nocích, když všichni spí, nebo o občas o víkendech, když se zadaří. 

Prokousala jsem se úvodním nastavováním vzhledu blogu, ale pořád to nemám vychytané. Ale už, už, jsem chtěla něco napsat :-) Tak  budu vzhled doupravovat za provozu.

Tak tedy. Na úvod, něco o mé papírové terapii. Jo, myslím, že v posledních letech to je nejen koníček a relaxace. Je to terapie. Pročištění duše, mozku, nabrání nových sil vždycky, když se můžu na chvíli „zavřít“ v pracovně (zatím mám pracovnu, až kluci povyrostou budu vystěhována se svými věcmi do kouta v obýváku) a nemyslet na nic jiného, než na to, abych řízla do papíru tam kde mám, abych přilepila titěrné kamínky přesně na místo, kde je chci mít. Abych uvázala mašličku tak, aby byla ke koukání…. A věřte mi, pomáhá to. Při soustředění na papír se uvolním a nabírám nové síly.

Většinou dělám přáníčka. Vlastně je dělám už mnoho let. Pokaždé na Vánoce a Velikonoce, posílám papírová přání, svým přátelům. Mám radost, že jsem jim udělala radost. O scrapbookingu a cardmakingu jsem věděla už před několika lety, když jsem v televizi v „Loskutákovi“ viděla paní, jak vyráběla kalendář. Tehdy mě ale odrazovalo to, že bych potřebovala nejrůznější pomůcky a speciální věci…..Tak jsem ještě několik let spala a pak mě, jako blesk z čistého nebe, zasáhlo, doslova dostalo razítko vánočního stromku. Použila jsem ho na vánoční přání a měla obrovský úspěch. A o mé další papírové budoucnosti bylo rozhodnuto…. Na závěr fotka, toho mého osudového razítka. 


Děkuji za návštěvu :-)

1 komentář:

  1. Dobrý den paní Ilonko,
    úplnou náhodou jsem narazila na Váš blog a strašně moc se mi líbí vaše razítko vánočního stromečku. Myslíte, že byste ho pro mě mohla udělat a případně kolik by asi tak stálo korunek?
    Děkuji velmi pěkně za odpověď.
    Martina z blogu http://myhappyangels.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat