pondělí 30. září 2013

Svatební na zakázku

A dnes ještě jednou, se svatební nadílkou :-)
Vytvořeno na zakázku s tím, že nemají být příliš zdobené a příliš 3D :-)



Děkuji za nakouknutí....

Vánočně laděné....

Já vím, že je na vánoce strašně brzo.... Ale přesto - jedno vánoční :-)



Mám moc ráda modro-bílo-červenou kombinaci na vánočních přáních. 
Na jedno takové přání i s návodem, se můžete podívat 

Děkuji za nakouknutí a přeji krásný začátek týdne :-)

pátek 13. září 2013

The European Scrap Battle

Před časem jsem na facebooku zaznamenala, že se bude konat evropská scrapbooková bitva a tak jsem se zaregistrovala jako soutěžící  :-)




Bylo vyhlášeno několik kategoríí. Já jsem se zaregistrovala pouze do jedné. A to CARD (přání)

Když bylo vyhlášeno první kolo, nebyla jsem nijak nadšená, protože zadání mi příliš „nesedělo“. Měli jsme vytvořit projekt v barevné kombinaci a ve stylu tohoto blogu… Vytvořila jsem toto přáníčko…. A přiznávám, nijak hrdá jsem na sebe tedy nebyla :-)




Na ostatní projekty 1. kola, které soutěžili v prvním kole se můžete podívat zde. Najdete tam i hojné české zastoupení…. :-)

Postoupila jsem do druhého kola, které bylo zadáním mnohem příjemnější. Nebyla dána žádná omezení co do stylů a barev a měli jsme vyjádřit - Co pro nás znamená scrapbook – jedním slovem.  Pro mě je to jednoznačně RELAX :-) (toto slovo a také slovo LOVE se hojně na projektech napříč evropou objevovalo:-) )

A na toto téma jsem vytvořila přání v mých oblíbených červeno-zlatých tónech a v romantickém stylu. Podkladový papír jsem embosovala nejprve v motýlkové kapse a pak jsem ještě vystouplý reliéf posypala zlatým embosovacím práškem a zatavila. Přání jsem zdobila kovovým rámečkem, do kterého jsem jen tak "halabala" umístila samolepící písmena tvořící slovo Relax. Na konečné dozdobení jsem použila růžičky. Malé z papíru, velkou z hmoty decoclay. Špendlíky a dřevěné výřezy motýlů....

Tady je…



Do třetího kola jsem nepostoupila. Měla jsem velmi zdatnou soupeřku :-)…. Gratuluji. Nejen své soupeřce v tomto kole, ale všem soutěžícím  a hlavně svým českým kolegyním, kterým budu fandit v dalších kolech a podporovat je hlasováním :-)

Těším se na vaše další práce  :-)

Díky za návštěvu a mějte krásný den…..